Mandala a lelkünk útja

Az igazi szeretetet nem adjuk vagy kapjuk, az van. Müller Péter

https://viddopro.com/dashboard/buy?ref=TYAYJLRQ0ZMY

A VIDDO egy igazságos jövedelemelosztó közösségi videó platform. A VIDDO-nál mindenki megkapja az esélyt, hogy egyszerűen pénzt keres a videókon. Függetlenül attól, hogy létrehozta-e őket, vagy ápolja-e őket, lehetőséged lesz arra, hogy értéket generálj.

TARTALOMKÉSZÍTŐK Minden egyes alkalommal, amikor a videódat nézed, azonnali bevételt keres számodra. Ez ennyire egyszerű. Nem számít, hogy professzionális vagy csak egy boldog hobbista vagy. A jövedelme nem függ a hirdetések teljesítményétől a videók körül (nincsenek bannerek, nem popupok!), Az első megjelenés óta pénzt fog fizetni a beállított áron! A VIS rendszerünk (Szabadalmi bejelentés: No. 62671919) garantálja a VIDDO-n és más külső weboldalakon a szükséges viralitást.

TARTALMI KURÁTOROK Te már kurátor vagy, és még csak nem is tudod! Most itt az idő, hogy fizetni érte! Jelenleg nincs olyan közösségi média vagy platform, ahol a hálózata, a stílusa bevételt jelent. A VIDDO-nál még önmagában nem kell saját készítésű tartalom. Az értéket csak videók megosztásával, gyűjteményekbe rendezésével vagy más webhelyekbe történő beágyazásával hozhatja létre.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 19
Heti: 45
Havi: 85
Össz.: 4 060

Látogatottság növelés
Oldal: VIDDO
Mandala a lelkünk útja - © 2008 - 2018 - mandalaalelkunkutja.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »